Ариел Уинтър: София Вергара ме научи да обичам тялото си


Ариел Уинтър: София Вергара ме научи да обичам тялото си
Снимка: Getty Images/Guliver

Ариел Уинтър се съблече гола и сподели за своя модел за подражание - колежката си от сериала "Модерно семейство" София Вергара.

"Имах страхотен модел за подражание в лицето на София, докато растях. Тя е жена с извивки, която е супер горда от това, което е и начина, по който изглежда", каза 18-годишното момиче в интервю за SELF Magazine. 

Младата актриса също така е благодарна и на сестра си Шанел Грей, която се грижеше за нея, след като стана ясно, че майка й я е малтретирала физически и емоционално.

"Тя виждаше, че имам проблеми с начина, по който приемам тялото си, затова винаги се опитваше да ми даде съвет като: "Ето няколко марки, които ще отиват на твоя тип тяло" или "Носи каквото си поискаш и се чувствай добре". Често ми повтаряше: "Няма значение какво другите мислят. Ти си това, което си. Няма да се промени това. Обичайте себе си заради това, което сте. Ще има хора, които ще те мразят, независимо какво правиш. Може да отговаряш на всичко, което казват, и въпреки това те ще намерят нещо, за което да се заядат. Или може да бъдеш себе си, да бъдеш щастлива и да не слушаш това, което ти казват."


 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама