Дневен хороскоп за 17 декември


Дневен хороскоп за 17 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя спазвайте дистанция от хора, с които знаете, че не може да „мелите брашно“ заедно. Не ви трябват подобни предизвикателства. Самите може да се поставите в ситуация, която да ви навреди.

Телец

Тази неделя не бързайте да признавате чувства, които сте изпитали на скоро. Колкото и да сте убедени в себе си, допуснете дори малка вероятност за това скоро да сте на друго мнение.

Близнаци

Пътуването към самите вас ще е интересно и образователно. Отдавна не сте оставали насаме със себе си и е добре да сверите часовника. Ще се учудите приятно на промените, които ще установите.

Рак

Деня ще ви предизвика към промяна. Изобщо не се двоумете да се разделите с нещо, което само ви връща назад. Пригответе се да посрещнете различни новата година.

Лъв

Тази неделя може да помислите какво наистина е крайно време да изхвърлите от вещите, които толкова ви пречат, но все ви е жал. Действайте с размах.

Дева

Тази неделя може да спечелите ново приятелство. Това няма да е човек, с когото се разбирате по всички теми и точно това ще е най-интересното.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама