Дневен хороскоп за 22 юни


Дневен хороскоп за 22 юни
Снимка: iStock/Guliver

Денят ден се очервата да бъде доста необикновен. Новини и приятни срещи очакват земните знаци. Водните зодии могат да се опитат да не чертаят собствени сценарий в ума си, а да погледнат реалността около тях. Всичко е поправимо и всъщност... животът е хубав!

Овен

Денят предполага да включите в ход всички изключения и нестандартни методи на действие. Първо, ще се разнообразите, второ, ще покажете, че у вас има много повече, отколкото някои предполагат.

Телец

С едната хубост не става. Т.е. става, но до време, а то минава без да покажете ценното от себе си и по този начин рискувате да създадете един погрешен образ за себе си.

Близнаци

Днес не се страхувайте да бъдете искрени. Животът е прекалено кратък, за да го губим в премълчаване и скриване на истинските ни мисли. Бъдете себе си до край.

Рак

Малко повече умереност няма да ви навреди. Ако се чувствате уморени, това е един добър повод да намалите темпото и да подредите мислите и приоритетите си в главата.

Лъв

Колкото и да не ви се иска някои неща не зависят от нас. В същото време всяка ситуация има своята положителна страна. Просто я намерете и извлечете ползите от нея.

Дева

Това, на което се правите няма да издържи дълго. Искреността също се цени и то от правилните хора. Не се страхувайте, че има какво да загубите от човек, който не ви харесва такъв, какъвто сте.

Везни

Силата на днешния ден ще бъде в това да посрещате всичко с усмивка. Малко вероятно е да ви вземат за несериозни, но може да допринесете много за настроението на любимите ви хора.

Скорпион

Там, където отивате мнозина се връщат. Не пренебрегвайте съветите на близките си, особено ако вече са били във вашата ситуация. Доверете се и на интуицията ви.

Стрелец

Който много знае, малко говори. Има риск да досадите на някого и да посеете съмнения във вашата компетентност. Хората се познават най-вече по делата, не го забравяйте.

Козирог

Дадено положение вече не ви устройва. Това е напълно нормално, но се опитайте да съобщите новината по достоен начин. Бягат само страхливците.

Водолей

Преминали сте дадени граници и сега се чудите на нечие не ласкаво отношение към вас. Върнете лентата назад, все още имате възможност да поправите нещата.

Риби

Самонавиването е особено опасно за вашия знак. Филмът, в който упорито стоите няма добър край и отдавна го знаете. Дайте доброволно главната роля на някой друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама