Дневен хороскоп за 24 февруари


Дневен хороскоп за 24 февруари

Ето какво вещаят звездите за тази снежна неделя.

Овен

Тази неделя са възможни някои разногласия в семейството ви. Ваши близки може да играят по правила, които не са ви съвсем ясни. Ако се уморите от този вид общуване не се колебайте да се оттеглите на своя територия.

Телец

Тази неделя си починете активно през първата част от деня, а след това отделете време, за да довършите или подготвите нещо за предстоящия работен ден. Най-добре си осигурете пълно уединение. Само спокойна и сигурна обстановка ще ви помогне да се справите с всичко.

Близнаци

Тази неделя опитайте силата на положителното мислене. Понякога правилното мислете наистина докарва правилните хора и събития в живота ни. Не позволявайте на миналото да хвърля сянка върху настоящето и бъдещите ви планове.

Рак

Тази неделя направете така, че да се фокусирате върху, на пръв поглед, дребните неща от живота и решаването на практични въпроси, свързани с дома. Ще ви се отрази добре всичко, което ще допринесе за повече за ред и комфорт.

Лъв

Тази неделя не се подавайте на провокации. Някой може да се опита да подложи на изпитание чувството ви за вина. Не се подавайте, но и направете така, че да излезете достойно от ситуацията.

Дева

Тази неделя бройте до 10 преди да кажете или направите каквото и да било. Сега импулсивни решения са противопоказни. Няма да сте в състояние да оцените трезво ситуацията. В средата на деня може да се появят нови фактори, влияещи на развитието на събитията.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама