Една зодия трябва да пази здравето си днес


Една зодия трябва да пази здравето си днес
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда не се претоварвайте, не тичайте много и не стойте прави продължително време. Бъдете внимателни при работа с електричество и електроуреди.

Телец

Тази сряда е добре да се замислите над постъпките и мислите си, да се избавите от лъжи и горделивост. Не се дават и взимат пари назаем.

Близнаци

Днес най-добре за вас ще бъде да се отдадете на пътешествие или просто да се разходите. Това ще помогне да се избегнат илюзиите и изкушенията, на които е богат днешният ден.

Рак

Тази сряда е добре да не надценява своите възможности. Впрочем, ако човек не е нарушавал правилата и поведението му е било правилно, всички замислени неща следва да осъществи именно сега.

Лъв

Днес благоприятно влияние ще усетят творческите хора и стремящите се към усамотение индивидуалисти. Денят е добър за прошка и мисли, насочени към постигане на душевна хармония.

Дева

Тази сряда ще сте преизпълнени с енергия. Най-добре е да я използвате за съзидание. Не изкушавайте за раздели. От действията ви днес ще проличи зрелостта ви.

Везни

Тази сряда дори от физическа гледна точка организмът ви ще е настроен да проявява активност. Ще се чувствате свободни, изпълнени със сила и решимост за действие.

Скорпион

Тази сряда пазете здравето си. Много възможно е да се надцените. Съществува риск от травми, затова не прекалявайте с приключенията.

Стрелец

Тази сряда е добре е да наблегнете на леката храна. За вас ще е полезно да прочистите стомаха си. Спазвайте всички хигиенни правила и навици.

Козирог

Днес трябва много внимателно да се отнасяте към новите идеи и информация, която научавате. Можете да бъдете провокирани, но е много важно да устоите и да не влизате в конфликти.

Водолей

Тази сряда е подходящ ден за закупуването на компютърна техника, електроника и всичко ново и нетрадиционно. Добър ден за решаване на проблеми, свързани с домашни животни.

Риби

Тази сряда ще сте по-съобразителни и дружелюбни от обикновено. Пазете се обаче от химерни планове и отнесени съображения. Очакват ви приятни изненадващи събития.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама