Хороскоп за Лято 2018. Ето какво чака всяка зодия


Хороскоп за Лято 2018. Ето какво чака всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия ще се сблъска с предизвикателства, но и ще посрещне много позитивни случки в живота си. Едни ще се влюбят, а други ще преоткрият себе си. Ето какво ви чака до края на лятото според зодията:

Овен

Ново увлечение и начало на връзка

Лятото е сезон, в който винаги си намирате добри занимания. Това лято няма да се различава много от линията, която следвате. Пътуване, ново занимание, хоби или спорт ще са причината да се запознаете с някой много вълнуващ човек, с когото ще започнете връзка. Не се страхувайте, той няма да ви нарани, ще ви даде най-хубавото време, което някога сте имали. Да не говорим за романтичните изненади, които ще получите.

Телец

Лъч надежда в минали отношения

Всеки човек има една голяма любов в живота си, която никога не може да забрави. Понякога тя следва линията на целия ни живот и винаги сме готови да отворим обятията си за тази наша неизживяна любов. За щастие това лято ще имате възможност да изберете дали да се върнете в миналото с човек, на когото истински държите. Той ще ви покаже, че се е променил и ще ви свали всички звезди... само и само да му дадете шанс. Очаква ви и интересно признание от негова страна.

Близнаци

Новина за бебе

2018 г. ще бъде паметна за вас. Не бива да се съмнявате в това! Очакват ви няколко големи новини, но най-голямата ще ви изненада през лятото. Най-накрая ще разберете, че ще ставате родители. За едни представители на зодиакалния знак тази новина е доста чакана и за това е толкова щастлива. За други - съвсем неочаквана, но отново минава под знака на щастието. Кой не би се зарадвал, че догодина ще си има бебе.

Рак

Къде е съкровището?

Раци, излезте от дупката си, защото около вас гъмжи от пари. Разковничето към успеха може би се намира в случайно решение, което ще вземете през май. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и промяна, но сега имате рядка възможност. Не я изпускайте заради страха от новото и непредвидимото. Погрижете се за здравето си. Ядете прекалено много нездравословни храни, а тялото ви има нужда от пречистване. Преминете на здравословен хранителен режим или спрете поне месото.

Лъв

Приключение или много пари

Това лято някои Лъвове ще се радват на изключително голям късмет в някои лотарийни игри с големи печалби. Не се отказвайте и не подценявайте късмета си. Понякога животът ни изненадва по най-неочакваните начини. Защо да не сбъднете някоя своя мечта с голяма печалба и пари, които не бихте успели да съберете сами. Приключение пък очаква друга част от представителите на знака. Подсказваме ви... не отказвайте покана за екскурзия от приятели.

Дева

Край! Идва нова любов

Свърши времето, в което бяхте "сингъл". Съвсем скоро ви очаква нова и продължителна връзка, която ще ви припомни какво са компромисите и колко условности има, за да може една двойка да издържи дълго време заедно. Единствено от вас зависи дали тази връзка ще бъде кратка или завинаги. Трябва да промените някои остри черти в характера си, за да тръгне всичко като по вода.

Везни

Още повече сбъднати мечти

Лято 2018 ще бъде запомнено от вас със сбъдването на две много големи мечти. Едната от тях е да идете на място, на което винаги сте искали. Друга - да се запознаете със знаменитост, която истински обожавате. Ще имате най-чудното лято и ще се радвате на много спомени, емоционални и вълнуващи преживявания.

Скорпион

Нов дом... и то голям

Е, всички са казали, че мечтите се сбъдват тогава, когато не спираш да вярваш в тях. Сигурни сме, че и вие следвате тази максима и за това няма да се изненадате, когато това лято се сдобиете с нов дом. Как ще се случи, може само да гадаем, но най-хубавото нека си остане изненада. Започнете да избирате мебелите, за които винаги сте си мечтали. Защо не и цвета, в който ще боядисате мечтания си дом.

Стрелец

Пълно с любов сърце

Най-хубаво от всичко на света е да обичате и да бъдете обичани. Когато човек се чувства самотен, нищо на този свят не му носи радост. Единственото щастие идва от споделената любов, на която съвсем скоро ще може да се порадвате от сърце. Най-накрая ще обичате силно и толкова силно ще ви обичат в замяна. Не се чудете, ако до края на лятото вече живеете заедно. Съдба!

Козирог

Много щастие

Щастието за всеки се изразява в най-различни чудеса. За едни са пари, за други любовта. Каквото и да е вашето разбиране за щастие, ще го получите в пълен размер още това лято. Много представители на зодия Козирог ще усетят един вътрешен мир, който отдавна търсят. Ще заспиват и ще се събуждат спокойни и щастливи, а светът ще изглежда едно по-добро място. На какво ли ще се дължи това? Може би на любовта...

Водолей

Всичко е любов

Всичко, което не е свързано с любовта, би било празни приказки, когато описваме какво предстои на Водолеите. Те са в етап, благоприятен за романтичните и партньорските отношения. От 12 август за тях започва 13-месечен период, в който Юпитер навлиза в Дева - в осмия дом, който отговаря за интимните връзки и за сливането. Така че на представителите на този знак им предстои едно красиво преживяване което може да завърши с обвързване.

Риби

Каквото пипнат, става злато

Все така безкористни и посветени на спасяването на всички нуждаещи се, през следващите месеци за Рибите е дошъл моментът да заплуват гордо в свои води. Себеотрицателността им ще бъде забелязана, за творческите усилия ще им бъде платено. Помощта невинаги трябва да бъде безвъзмездна и представителите на знака ще разберат това по най-приятния за тях начин - ще получат възнаграждение. От средата на тази година започва тригодишен период на неудържим възход в кариерата. Единственото условие е да се стегнат и да поемат нещата в свои ръце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама