Хороскопът ви за днес, 13 юли


Хороскопът ви за днес, 13 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден посветете на благодарността. Спрете се и си дайте сметка какво и колко са направили близките ви за вас.

Телец

Днешният ден посветете на търсене на интересна информация. Може да се опитате да научите нещо ново, непривично за вас.

Близнаци

Този понеделник някой ще има нужда от помощта ви. Не сте длъжни да откликвате, но е хубаво да се замислите за това колко често правите добро.

Рак

Днес със сигурност няма да ви е лесно да убедите околните в своята правота. Не си и заслужава да полагате нечовешки усилия за това.

Лъв

Днес може да се отдадете на кулинарни изкушения. Не мислете за калориите. Удоволствието от храната също може да бъде изискано.

Дева

Днес не се подавайте на провокации, най-вече от страна на самите вас. Всички имат трудности и това само трябва да ни кара да вървим напред.

ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2020

Везни

Днешният ден посветете на разговори с приятели. Обадете се на всеки, за когото се сетите. Просто така, попитайте как е, назначете си среща.

Скорпион

Днес подарете цветя. Или просто си купете букетче за себе си. Няма нищо лошо в това да си вземете сами нещо, което ви харесва.

Стрелец

Сега не е моментът за големи покупки. Възможно е наистина да имате нужда от тази вещ, но сега е добре да бъдете пестеливи и да се въздържате от харчове.

Козирог

Независимо от това дали сте готови или не, днес ще преживеете промяна. В личния живот нещата отдавна са в застой и това ще ви подейства като пробуждане.

Водолей

Днес колкото по-малко се замисляте над това какво да казвате и как да се държите, толкова по-добре ще се получават нещата. Бъдете естествени и именно това ще спечели хората на ваша страна.

Риби

Всичко, което кажете днес, ще бъде на базата на много опит и това ще бъде забелязано от околните, в чиито очи ще се издигнете. Обърнете внимание и на критиките към вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама