Късметлийски ден очаква една зодия на 14 юни


Късметлийски ден очаква една зодия на 14 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще ви приземи успешно на земята. Заслуга за това ще има половинката ви, която е сериозно загрижена за успеха ви. Вслушайте се внимателно в съветите на човека до вас и няма да сгрешите. В края на деня задължително направете нещо приятно за себе си.

Телец

Това е ден за смиреност. Много добреси давате сметка, какво ви се полага и какво. Баланс винаги има така че не вземайте повече, отколкото ви се полага.

Близнаци

Това е ден, в който трябва да сте по-откровени с половинката ви. Възможно е да сте били засечени в безобиден флирт, което обаче съвсем не се е харесало на любимият ви човек. Следващият път бъдете по-внимателни.

Рак

Това, от което трябва да се опасявате днес е да не станете прекалено натрапчиви. Грижите са едно, но когато прекалим с тях става нетърпимо. Ако усетите, че половинката ви се държи странно дали не сте преминали в другата крайност.

Лъв

Този четвъртък може да ви върне в миналото. Това ще е за добро, тъй като там се крие начин, по който може да си улесните живота сега. Не се колебайте да се обадите на стар приятел, по какъвто и начин да сте се разделили.

Дева

Този четвъртък може да се почувствате уморени от отношенията, които имате. Истината е, че напоследък прекалено сте се вторачили в тях. Не мислете за раздяла, а разнообразете кръгозора си и ще видите как всичко ще си дойде на мястото.

Везни 

Денят е подходящ за покупки, свързани с дома. Вещите ще ви служат дълго и ще внесат настроение в домашната атмосфера. Освен това може смело да правите експерименти с външния си вид.

Скорпион 

Понякога чувствата са много крехки, особено на другите. Няма как да бъдете в "обувките" на другия, затова днес бъдете внимателни и по-любезни с партньора си. 

Стрелец

Този четвъртък ще се чувствате най-добре ако прекарате деня в движение и си позволите повече разходки. В процеса на ходене ще се прояснят мислите ви и така по-лесно ще намерите решение на въпросите, които ви вълнуват.

Козирог

Днес всичко, което правите ще бъде с повишена трудност. Вие, разбира се, ще се справите. Може да се каже, че денят ще ви поднесе интересни ситуации от служебен характер, които ще разнообразят часовете и ще повишат квалификацията ви.

Водолей 

Акцентът за деня е добре да бъде върху отношенията ви с любимия човек. Добре е да направите компромиси, с които да покажете колко много държите на него или нея. Не очаквайте отплата за даденото и бъдете напълно безкористни.

Риби

Този четвъртък няма да ви позволи да си поемете въздух. Това няма да е с цел да ви се навреди, а за да губите форма, след сравнително монотонните дни напоследък. Събитията от деня ще бъдат само във ваша полза.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама