Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 26 септември


Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 26 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда е добър ден за всички дейности, свързани с обучение и образование. Не се колебайте да опитате силите си в напълно нова сфера.

Телец

Застудяването е налице и това може да понижи тонуса ви. Започнете деня с раздвижване и походете повече пеша - ще се почувствате по-добре.

Близнаци 

При преследването на целите ви днес забравете за традиционните начини на постигането им. Сега може да си позволите повече настъпателност, но не преминавайте в агресия. 

Рак

Измъчва ви търсенето на разрешение на даден проблем. Не бързайте да се отчайвате. Към обяд ще ви хрумне блестяща идея.

Лъв

Днес не разчитайте само на себе си. Има много хора, които може да ви помогнат, както с реални действия, така и да ви подкрепят реално.

Дева

Отговорът на въпросите ви се намира съвсем близо до вас. За да ги видите, трябва да се разтоварите психически и да се отдалечите малко от проблема.

Везни 

Съдбата обича смелите, а вие сте прекалено предпазливи. Никой не ви кара да се втурвате с главата напред, но може да направите някои първоначални гмуркания.

Скорпион

Денят ще ви изненада с неочаквано обаждане, свързано със служебно предложение. Ако отдавна се оплаквате от рутината, сега е моментът да се възползвате, за да промените това.

Стрелец

Случайна реплика на ваш приятел ще ви помогне да направите нелек избор. Това ще ви научи да се вслушвате повече в другите.

Козирог

Каквото и решение да вземете - то ще бъде вярното. Единственият сигурен неуспех е, когато не действаме. Няма за какво да се упреквате.

Водолей

Днес ще спечелите нов приятел. А скоро ви очакват и други. Промяната във вас започва да работи във ваша полза.

Риби

Денят ще е изключително активен. Рискувате да забравите среща или ангажимент. Помогнете си с алармата на телефона или друг вид подсещане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама