Пипа Мидълтън на меден месец на острова на Брандо


Пипа Мидълтън на меден месец на острова на Брандо
Снимка: Getty Images/Guliver

След като се омъжи на сватбата на годината, Пипа Мидълтън се отправи на екзотично сватбено пътешествие. Тя и съпругът й Джеймс Матюс са избрали остров Тетиароа във Френска Полинезия.

Младоженците са пристигнали вчера и ще прекарат една седмица на това райско кътче, където ще се наслаждават на лукс и прекрасни природни гледки.

Островът някого е бил собственост на кино легендата Марлон Брандо. След смъртта му през 2004 година той е превърнат в екокурорт, носещ името "Брандо". 

Курортът разполага с 35 прекрасни вили със собствен плаж и басейн. Цените на нощувките стартират от 4000 долара. Охлаждащите системи са с морска вода, а електричеството се осигурява от слънчеви панели.

Пипа и Джеймс могат да се засекат там с бившия американски президент Барак Обама, който от няколко седмици е на острова и пише мемоарите си.

Брандо открива острова през 1960, когато търси локации за снимките на филма "Mutiny on the Bounty".

33-годишната сестра на Кейт Мидълтън и финансистът Джеймс Матюс се венчаха в събота  на частна церемония в църквата "Сейнт Марк" в Енгълфийлд, Бъркшир. Двамата отпразнуваха сватбата си в голяма шатра със стъклен покрив, разположена в имота на семейство Мидълтън. Сред гостите бяха принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Хари и приятелката му Меган Маркъл, а също така Роджър Федерер със съпругата си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама