Рут Колева: Гери-Никол си купува гледания


Рут Колева: Гери-Никол си купува гледания

Рут Колева получила информацията от руски познат, който й съобщил, че нейна колежка си е купила 200 000 гледания от него. Няколко часа по-късно, самата тя пусна снимки, на които се вижда как за няколко часа парчето "Готина и луда” на Гери-Никол от 20 000 вече има 200 000 гледания.

Емил Конрад също има какво да каже за песента на Гери-Никол, или поне имаше, преди тя да му хакне видеото. Докато феновете й се превъзнасят по визията й на Лолита и кадрите от Кападокия, той я разкритикува за клипа и текста, пише "България днес".

Няколко часа по-късно обаче видеото му бе свалено от YouTube. "На някой не му харесва да коментирам видеата”, написа известният влогър под скрийншот на премахнатия клип. От него става ясно, че клипът е изтрит, защото певицата претендира за нарушени авторски права. Само за няколко часа видеото събира над 30 000 гледания.

Самият Конрад заяви, че щом певицата не желае той няма да качва видеото й. Интересна подробност е, че новата песен на Гери-Никол успя да засенчи дори новия фейсбук хит "Издислав" на Фики Стораро.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама