Седмичен любовен хороскоп за 25-29 юни


Седмичен любовен хороскоп за 25-29 юни
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво очаква всяка зодия тази седмица в любовен план според нашата астроложка.

Овен

Ако до този момент в любовта ви е имало разбирателство и хармония, може да настъпят разногласия. От вас зависи дали ще преминете през това изпитание възможно най-леко.

Телец

Моментът е подходящ за разкриването на вашите чувства и емоции пред половинката. Чувствате се уверени, красиви и силни, всички карти са във вашите ръце.

Близнаци

Някои от Близнаците ще запазят любовните емоции само за себе си. Вероятно се срещате с някого и все още се колебаете какво изпитвате или стара любов е напомнила за себе си.

Рак

Социалният живот на Раците през тази седмица ще бъде изключително динамичен. Що се отнася до любовните ви отношения, те ще бъдат застрашени от вътрешните борби, които водите.

Лъв

Седмицата ще започне с обсъждането на важни и не толкова приятни въпроси с партньора. Бъдете внимателни и спокойни, защото разговорът може да се превърне в ураган от емоции и обидни думи.

Дева

Още в понеделник голяма част от обвързаните представители на зодията ще направят планове за мечтано пътуване. Това ще ви зареди с голяма доза оптимизъм.

Везни

Ще се свържете с партньора не само на физическо ниво, но и на духовно. Като цяло, връзката ви има перспектива да прогресира смело напред.

Скорпион

Имате нужда от внимание, да се почувствате специални. Намекнете на половинката си и не очаквайте той да е толкова прозорлив като вас.

Стрелец

Привличането между вас е магнетично, затова отдайте му се. Като цяло новата седмица ще е низ от сексуални приключения.

Козирог

Всяка част от вас ще бъде съсредоточена върху любовния ви живот. Можете да имате планове за бебе или ново жилище, така че всичките ви мисли ще са насочени натам.

Водолей

Любовният живот на обвързаните Водолеи ще бъде хармоничен, без емоционални сътресения.

Риби

Влюбените Риби и през тези дни ще се чувстват на седмото небе. Не пропускайте да организирате кратко пътуване или някаква друга романтична изненада.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама