Седмичен любовен хороскоп за 26-30 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 26-30 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Телец

Има реален шанс да задълбочите връзката си в емоционално отношение. Може би точно това ще ви даде спокойствието, което все не можете да намерите.

Близнаци

Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-МАГНЕТИЧНИ

Рак

Ако последно време сте усещали застой в любовта, това ще започне да се променя. Няма да има никакви разтърсващи емоции, но няма да има и "облаци" на любовния фронт.

Лъв

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Дева

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Везни

Парични проблеми заплашват щастието на Везните. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пъзели, събиране с приятели и настолни игри.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест от неизказани думи.

Стрелец

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Време е да слезете на земята и да започнете да живеете в настоящето.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Време е да докажете, че можете да работите в екип точно толкова добре, колкото и да бъдете шеф. Хубавото е, че лесно ще взимате решения с половинката.

Водолей

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега е се отрази негативно на връзката ви.

Риби

Някои Риби може би ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Натрапчивите мисли ви преследват, но не взимайте прибързани решения под влияние на емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама