Симона Загорова: Вече не съм с бащата на дъщеря ми


Симона Загорова: Вече не съм с бащата на дъщеря ми
Снимка: Instagram

От известно време се носеха слухове, че дъщерята на Глория, Симона Загорова, се е разделила с приятеля си Даниел. Най-после 25-годишната певица потвърди, че вече не е с бащата на дъщеря си Галина, която се роди на 25 февруари. Това тя разкри в новата рубрика на Петя Дикова "Столът на мама" в предаването "Тази събота и неделя" по bTV.

"С Даниел приключихме нашите любовни отношения. Все пак сме нейни родители, така че и моето, и неговото семейство ще участват максимално в отглеждането на Галина", категорична е Симона.

В предаването Глория разказа, че нейната бременност също не е била планирана.

"При мен не беше планирано забременяването, но моята майка ми каза да не се притеснявам, защото ще ми помага с отглеждането на детето. При Симона беше по същия начин - не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел. Това е един Божи дар - след като Господ е решил, така трябва да бъде."

48-годишната поп фолк изпълнителка призна, че е била "на седмото небе", когато е разбрала, че малката ще носи нейното име. Тя също така призна, че няма нищо против да я наричат баба

"Аз съм баба на Галина - дай Боже всекиму. Това е благословия за всеки един човек и родител", смята Глория.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама