Жената на Болдуин го защити след убийството на операторка


Жената на Болдуин го защити след убийството на операторка
Снимка: Getty Images/Guliver

Съпругата на американския актьор Алек Болдуин, който неумишлено уби операторката Галина Хътчинс и рани режисьор на снимачната площадка, защити и подкрепи съпруга си в тежкия момент. Хилария Болдуин заяви, че е шокирана от случилото се.

"Сърцето ми е с Галина, с нейния съпруг, 9-годишния й син, тяхното семейство и близки. И с моя Алек. Няма думи, които да опишат шока и болката в сърцето от такъв трагичен инцидент. Сърцата ни са разбити", написа Хилария в профила си в Instagram.

Тя и Алек Болдуин са родители на шест деца.

В петък самият актьор съобщи, че напълно сътрудничи на полицията при разследването на инцидента, и че е в непрекъснат контакт със семейството на починалата.

На Болдуин все още не са повдигнати обвинения за убийството.

Инцидентът стана на снимачна площадка в американския щат Ню Мексико. Болдуин стреля към камерата с пистолет, за който е знаел, че е с халосни патрони. При инцидента бе ранен режисьорът на филма "Ръжда" Джоел Соуза, а операторката с украински корени Галина Хътчинс бе тежко ранена и почина в болница в Албакърки.

Помощник-режисьорът на филма, няколко минути преди инцидента при снимането, е уверил актьора, че пистолетът не е зареден с истински патрони. Това показват съдебните документи, на които се позоваха различни медии. Помощник-режисьорът на филма, предавайки пистолета на Болдуин, казал, че оръжието е заредено с халосни патрони, пише в съдебните документи. Така, посочват разследващите, нито асистент-режисьорът, нито самият Болдуин са знаели, че в пистолета има бойни патрони.

Снимките на уестърна "Rust" са прекратени.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама