Тази жена е на 72 и изглежда феноменално добре (СНИМКИ)


Тази жена е на 72 и изглежда феноменално добре (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Знаем, че някои хора остаряват по-бавно от други. Да, в голяма част от случаите това са знаменитости, които имат финансовата възможност да поддържат младежкия си вид. Днес обаче ще ви запознаем с една съвсем обикновена жена, която на 72 години изглежда на не повече от 50!

ОДРИ МЪНСЪН: ПЪРВИЯТ СУПЕРМОДЕЛ, КОЙТО ТЪНЕ В ЗАБРАВА

Норма Уилямс или знае как да спре времето, или е открила „философския камък”. Тя определено разбира нуждите на тялото си, но най-важното е, че има послание към всички жени – „телата могат да се подобрят с възрастта, ако се грижите за тях.”

Оказва се, че Норма не винаги е имала такова тяло. В детството си не е имала здравословни навици и на по-късен етап това я превръща в „овърсайз”. На 28-годишна възраст обаче започва да променя начина си на живот. Това е дълго пътуване, което Норма все още не е приключила. Но е напълно достатъчно, че тя достига до момент, в който е доволна от себе си и от визията си. За тези, които също искат да променят начина си на живот, тя предлага да предприемат съвсем малки стъпки и да отделят години.

Към днешна дата и на 72 години, Норма залага на бързо ходене 4 пъти седмично и фитнес два пъти седмично. Тя вярва, че телата ни не заслужават нищо друго освен уважение и макар често да злоупотребяваме с тях, те винаги ще ни възнаградят!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама