Забавен ретро хороскоп от 1979 година


Забавен ретро хороскоп от 1979 година
Снимка: iStock/Guliver

Всички проверяваме хороскопите си от време на време. Дори онези, които не вярват в тях, поне веднъж са чели от чисто любопитство какво крие бъдещето за тяхната зодия. Въпреки че датата на вашето раждане може да няма нищо общо с вашата съдба или кой сте като човек, хороскопите имат способността да ни накарат да погледнем сериозно и честно към себе си. Особено този от 1979 година, който кара хората да онемеят, защото обижда всяка една зодия, доказвайки че всички си имаме кусури.

Овен

Вие сте родени като лидери и смятате по-голямата част от човечеството за загубеняци. Импулсивни, нетърпеливи и нетърпейки критика, вие често реагирате като „убодена мечка”, когато някой ви засегне.

ВИЖТЕ КЪСМЕТЧЕТО СИ ЗА ЮЛИ ТУК

Телец

Вие сте практични и упорити. Имате мотивацията и упоритостта да работите здраво, но повечето хора си мислят, че сте просто инатливи и твърдоглави.

Близнаци

Вие имате бърза мисъл. Хората ви харесват, защото се адаптирате без проблем. Склонни сте да ловите „маймуни с трици” или иначе казано - очаквате твърде много за твърде малко.

Рак

Съчувствате и разбирате проблемите на хората, което ви прави абсолютен „депресант”. Винаги оставяте нещата недовършени, а емоционалните ви състояния би трябвало да бъдат подсъдими.

Лъв

Вие се считате за силен лидер, а други ви смятат за обикновен идиот. Повечето Лъвове са суетни, не могат да търпят честна критика, а арогантността им е станала повод за не един и два вица.

Дева

Вие сте логичният тип и мразите разхвърлени работи – чувства, къщи или професии. До такава степен сте лишени от емоции и импулсивност, че често можете да заспите по средата на нещо… интересно.

Везни

Вие сте артистичният тип и изпитвате трудности с реалността. Ако сте мъж, много лошо. Повечето жени от тази зодия са идеални за библиотекарки, където всичко е застинало във времето и няма нищо тревожно.

Скорпион

Най-лошите от най-лошите. Можете да постигнете върха на успеха заради пълната си липса на етика. Чудесно бихте се справили с трудни професии като наемен убиец или събирач на дългове.

Стрелец

Вие сте оптимист и ентусиаст. Имате безразсъдна склонност да разчитате на късмет, тъй като често ви липсва амбиция, мотивация или просто талант.

Козирог

Вие сте консервативни и се страхувате да рискувате. Обичате си зоната на комфорт и някой трябва да ви извлече с кран оттам.

Водолей

Имате изобретателен ум и сте склонни да бъдете прогресивни. Доста лъжете обаче и правите едни и същи грешки многократно. Всички си мислят, че сте шут, но истината е, че понякога за вас важи поговорката „на който му е къс акъла, са му дълги краката.”

Риби

Имате впечатляващо въображение и често мислите, че сте преследвани. Нямате никакво влияние върху близките си, често ви липсва увереност, а и многото ви настроения не ви помагат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама