Зодиите, които ще се влюбят през февруари


Зодиите, които ще се влюбят през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Близнаци

Близнаците могат да очакват човек от миналото им да се завърне с гръм и трясък, така че зимната депресия, когато нищо не се случва, може да почака известно време. С него може би сте били само познати, може би колеги, може би са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие. Общо взето, всичко ви се случва доста изненадващо и непланирано, но вие така или иначе обичате да се пускате по течението, така че добре дошло.

Овен

Няма да усетите кога някой ви завърти главата и ще се окажете влюбени още в средата на месеца. Не позволявайте на нищо и никой да ви разубеждава, че човекът, който сте срещнали не е за вас. В действителност това може да се разбере само с времето, а на вас ви е отредено много време заедно. Човекът, който ще срещнете, ще се окаже много близо до вашите разбирания за живота и бързо ще си допаднете.

КАКЪВ МЪЖ ЗАСЛУЖАВАТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Водолей

Февруари за вас ще се окаже най-голямото вълшебство, което някога ви се е случвало. Изведнъж пред вас ще застане човек, който ще ви накара да се смеете от сърце и да забравите самотата, която винаги е била близо до вас. Ще видите как човек може да се влюби за дни и да заобича за кратко време. Ще се почувствате истински щастливи, защото за първи път от много време насам ще изживеете любов, чиста по детски и вълнуваща като по филмите.

Скорпион

Ако сте необвързани, имате шанс да срещнете нов партньор, към когото ще почувствате силно привличане и е много вероятно да положите основите не само на романтична любовна афера, но и на сериозна връзка. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама