4 модерни жени за лятото и още нещо


4 модерни жени за лятото и още нещо
Снимка: Славея Йорданова

Лятото е времето, което свързваме с пътешествия, море, плаж, забавления... И докато всички споделят снимки в социалните мрежи от местата, където разпускат през най-отпускарския месец, ние намерихме 4 момичета, които се наслаждават на лятото в града. Те са свежи, модерни и определено знаят кои са най-актуалните тенденции, тъй като имат модни блогове.

Те ни поканиха на своята среща в парка, където успяхме да си поговорим по женски. Компания ни правеше най-новият сайдер Somersby нар, с който се разхлаждахме в горещината.

Ивана Александрова, Dream of Joe

Тя ще ви плени с чаровната си усмивка и с лекота ще ви сподели какво е модерно в света на красотата и модата. Обича книгите и татуировките, което може да разберете и сами. В блога си споделя за света такъв, какъвто го вижда, а той определено е интересен и шарен.

Разговорът ни с нея беше вдъхновен от лятото и една напитка, с която ще станете най-добри приятели този сезон.

Помолихме Ивана да опише своето лято с 3 думи и тя го направи така: "Различно и вдъхновяващо, а третата дума избирам да бъде "фламинго", защото това лято то е нещо като мой символ и го обожавам".

Като моден блогър тя държи на своя стил. "Дрехите, които обожавам този сезон, са всички топове и рокли с паднали рамене. Според мен са много секси и сладки. Също често може да ме видите в къси дънкови панталонки, а любимият ми принт това лято са палмовите листа."

През жегите се разхлажда като "пия мнооого вода и използвам замразени плодове вместо лед - замразените ягоди и горски плодове вървят чудесно както с вода, така и с лека алкохолна напитка". 

А що се отнася до това с кого би пила Somersby нар, избира съпруга си на някой плаж или "с момичетата по женски на сладки приказки в някое заведениe в центъра на София".

 

Десислава Ангелова, Mirsea's Wonderland

Когато се разминете с Деси по улицата, няма как да не ви направи впечатление. Синьо-лилавата й коса определено привлича погледите, а татуировките й допълват цялостната визия на едно силно и независимо момиче, което обича модата.

Деси ни описа своето лято като "пълно с приключения, нови изживявания и прекрасни моменти". Тази година "често се опитвам да избягам от напечения асфалт и да търся прохладата на красивите ни планини и гори. Когато нямам тази възможност, залагам на разходките в парка".

По отношение на летния стайлинг - "Залагам на леките рокли. Изключително лесно е да сложиш рокля, очила, едно червило и да изглеждаш прекрасно без усилия".

И докато се чудите как да се спасите от жегите, тя се разхлажда като пие много течности и търси сянка. Освен това от години е почитателка на Somersby, а нарът е един от любимите й плодове, така че комбинацията е наистина невероятна и освежаваща. Както каза самата тя: "Идеална за пикник или събиране с приятелки след изморителен ден".

 

Останалите 2 момичета бяха на гости на нашите колеги от Sofia Live. Тук може да прочетете какво разказаха.

 

Гардероб: Benetton

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама