Имани за iWoman: Радвам се, че музиката ми докосва сърцата на хората


Имани за iWoman: Радвам се, че музиката ми докосва сърцата на хората
Снимка: Barron Claiborne

"You will never know"... какво ви е приготвила Имани. И именно заради това толкова много харесваме френската певица, чийто глас те кара да потънеш в музиката й. Aко и вие сте почитатели на Имани, съвсем скоро ще имате възможност да я чуете на живо. Тя ще ще гостува с грандиозно шоу на 10-и юни в Античния театър в Пловдив и на 12-и юни в зала 1 на НДК. Докато чакаме с нетърпение да пеем с нея любимите си песни, ви предлагаме да прочетете какво ни разказа звездата за себе си, за музиката си и какво да очакваме от нея в България.

Била си няколко пъти в България, какво най-много ти харесва в страната ни?

Наистина ми харесва топлото отношение на публиката. Всеки път, когато дойда тук, се чувствам повече от добре приета и концертите ми винаги са най-добрите. Нямам търпение отново да посетя София, а също така съм много щастлива, че ще мога да пея в древен град като Пловдив.

Ти си социално ангажирана с важни теми като свобода, расова дискриминация и солидарност. Как би описала днешния свят и какво смяташ, че трябва да се направи, за да го направим по-добро място за живеене?

Мисля, че хората трябва да се фокусират повече върху важните неща. Всеки от нас трябва да се включи, за да направим този свят по-добро място. Всичко зависи от нас. Да бъдем добри към другите, към себе си, да правим малки промени всеки ден... Започва се с планетата, след това с несправедливостта.

Твоето сценично име означава "надежда", за какво се молиш с песните си?

Моля се за осъзнатост, за справедливост, за равенство. За по-добро място, където да живее синът ми.

Кои твои песни слушаш, когато си щастлива и когато си тъжна?

Наистина - не си пускам песните си. Все още ми е странно да слушам гласа си. Но се радвам, че музиката ми докосва сърцата на хората. Това ме вдъхновява да продължавам.

Коя е Имани извън музиката, какво хората може би не знаят за теб?

Аз съм същият човек, но също така обичам да готвя, да чета, да гледам филми и да прекарвам време със семейството си. Простички неща.

Довърши изречението: "Една жена трябва..."

... да бъде горда от себе си такава, каквато е.

Какво искаш да кажеш на българските си фенове?

Елате на моите концерти, нямам търпение да ви видя!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама