Лордът на модата се казва: Лорда Дахел (снимки)


Лордът на модата се казва: Лорда Дахел (снимки)

Лорда е едно от онези магнетични млади момичета, които като видиш по улицата, нямаш избор, освен да не спираш да ги гледаш. Повечето хора я познават като момичето с модния блог, но истината е, че тя е много повече от това. Вече приета за студент в Милано, Лорда планира да стъпи на модния подиум като изгряващ дизайнер в най-скоро време, а това, което обещава на последователите си, е много свежо и различно съдържание - такова, каквото винаги е и предоставяла.

Лорда говори за себе си, сякаш никога не го е правила. Срещнахме се в едно заведение близо до редакцията и това, което забелязах, е, че тя е наистина щастлива от това, което прави, но, както тя ми сподели, на нея просто никога не й стига. Съвсем скоро заминава да учи моден дизайн в NABA, а това, което казва за себе си, е, че за нея най-важното е непрекъснато да разширява хоризонтите си.

Good times and tan lines ☀️❤

A post shared by Lorda Dahel (@lordadahel) on

"Много хора правят нещо, харесва им резултатът, и спират до там,” каза ми тя когато я попитах за това какво е вдъхновило заниманието й като моден блогър. "Втората ми най-голяма страст, даже успоредно, ако мога да кажа, с модата, е да пътувам. Не мога да стоя много дълго на едно място и определено това е един от двигателите на любовта ми към модата, културата и изкуството като цяло. Майка ми определено също е била огромен фактор в развиването на любовта ми към това, с което се занимавам. Няма да забравя как като малка ми показваше последните колекции от дефилетата. Тя наистина обича всичко цветно - тя обича експлозията от цветове. Това, на което ме научи, беше, че от модата мога да чувствам. Точно както беше и тя. Модата ти дава едно усещане, което малко неща могат да ти дадат. И както тя чувстваше модата, така започнах да я чувствам и аз. Тръгна се от разглеждане на списанията и се стигна до това да сбъдна една от най-големите си мечти: да уча дизайн в Милано. Милано, който сам по себе си, е центърът на цялата индустрия."

Più favorito 💕🙈

A post shared by Lorda Dahel (@lordadahel) on

"Смятам, че е много важно човек да знае какво иска,” сподели ми още тя. "Аз не го знам от малка, но го развих постепенно. Нямам онази история, която е вдъхновяваща с това, че едно малко детенце е правило това и онова още преди да проходи. Не бях така, (смее се). Даже си спомням как когато всичко започна в девети клас, от училище ни бяха дали да четем някакви книги за лятото на френски, тъй като учех във Френската гимназия в София. Аз както винаги исках да се изплъзна между капките и… си взех няколко списания VOGUE на френски. Всичките бяха изчетени от корица до корица."

Е, вече приключвайки разговора ми с Лорда за рубриката ни Blog Spot, аз осъзнах нещо много важно: Лорда беше на път да сбъдне мечтата си да стане дизайнер точно както всеки друг беше успял преди нея. И въпреки всичко, тя нямаше никакви намерения да спира.

Още интересни интервюта може да четете в нашия лайфстайл сайт sofialive.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама