Милена Витанова: Всяка дреха трябва да е израз на личността на човек


Милена Витанова: Всяка дреха трябва да е израз на личността на човек

Винаги сме се възхищавали на "мултифункционалните” жени, които успяват да балансират успешно между работа, майчинство, хобита и лайфстайл. Точно с такава страхотна дама ще ви запознаем днес. Милена Витанова е една от най-известните модни блогърки у нас, а според нашето скромно мнение и една от най-очарователните. Вижте какво ни разказа тя за себе си, за стила си и за модните тенденции през новия сезон.

Опиши се с 3 думи.

Майка, цветна, романтичка.

Какво е първото нещо, което правиш сутрин?

Още в леглото проверявам през телефона профилите си в социалните мрежи и пощата с кореспонденция. След това се заемам с децата!

Кафе или чай и по колко?

През лятото залагам на фрапе, дори сутрин. През останалото време от годината обичам да пия кафе с много мляко.

Каква искаше да станеш като малка?

Нямам спомен, но със сигурност е било нещо артистично.

Как минава един твой ден?

Динамично, въпреки че доста често съм пред компютъра и работя от там. Трудно ми е да кажа категорично как минава един мой ден, особено когато съм с децата, но определено всеки ден правя неща, които захранват леката артистична нотка в мен.

Кога започна да се интересуваш така живо от мода?

Винаги е било така. Последните няколко години се опитвам да пренасоча и капсулирам цялата си любов към модата в нещата, които правя и които обичам.

Като модна блогърка налага ли ти се да следваш тенденциите или предпочиташ да се доверяваш на собствения си усет?

Всяка облечена дреха трябва да е израз  на емоционалността  и личността на човек.

Начинът, по който се обличам е пряко отражение на това как се чувствам. Пълната свобода на изразяване при дрехите в градския стил отдавна ме е накарал да не следвам сляпо тенденциите. Нося това, с което се усещам женствена и красива, макар доста често да не е в крак с модните трендове.

Знаем, че си почитателка на фееричните макси рокли. Как ги комбинираш най-често?

Те са неповторим разкош! Комбинирам ги главно с дрехи от деним и ниски обувки. Дори не са ми необходими бижута и аксесоари.

Колкото и да не ни се иска, вече трябва да мислим за есенния си гардероб. Какви ще бъдат водещите тенденции през този сезон?

Ключовата тенденция за тази зима ще са дрехите, носещи послание за  женственост.

Нежните земни и неутрални тонове ще са предпочитани, както и всичко в гамата на оранжевото. Колкото по-ръждиво, толкова по-модерно. Ретро вълната ще продължава да ни залива с богати кройки и плисирани феерии. Често срещан мотив ще бъде този, наподобяващ форми от калейдоскоп. Онези странни, шарени проявления на геометрията, отразени в множество огледала… Завръща се и пачуърк трендът.

Коя от тях се очертава като твой фаворит?

Ретро вдъхновениeто на плисето ме е омагьосало вече!

По всичко личи, че денимът бележи своя пореден възход. Как би комбинирала дреха от такъв материал?

Зависи каква е дрехата, но денимът винаги носи послание за градска принадлежност, затова го предпочитам в изчистен силует и във визия с по-малко цвят.

Токчета или ниски обувки?

Винаги ниски обувки. Задължителните обувки за  мен са еспадрилите, но есента ги заменям с кецове или балеринки. Най-удобното "чудо" за разходка.

В дамската ти чанта…

… е пълен хаос! Ако има понятие "много повече от много", то се отнася за моето носене на неща в чантата. Независимо дали е малка или голяма, винаги е препълнена. Нося телефон, почти винаги малък апарат, портфейл, тефтер, гримове, дъвки, бонбони, вафли/за децата/ и други никак не необходими неща.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама