Невена Пейкова – чаровна, успешна и безкрайно талантлива


Невена Пейкова – чаровна, успешна и безкрайно талантлива

Ние от Iwoman винаги сме се възхищавали на младите и талантливи хора, които градят кариера в България. Точно с такъв човек ще ви срещнем днес. Невена Пейкова е 20-годишната усмихната надежда на българската музикална сцена. Тя стана известна с участието си в третия сезон на X Factor, но вече има зад гърба си изключително успешен солов проект. Вижте какво ни разкри Невена за себе си и за бъдещите си планове.

Невена, здравей! Първият ти солов проект „Избран” вече оглавява музикалните класации. Как се чувстваш от този факт, очакваше ли подобен успех?

Песента ми е много любима, усещам я истински своя и може би това е една от причините да бъде приета толкова добре от публиката. Очаквания за успех не съм имала, но го исках много силно. Щастлива съм и благодарна на екипа на Вирджиния Рекърдс, че работиха с мен по „Избран“ и че ми помагат да сбъдвам мечтите си.

Хората те познават като част от финалистите на третия сезон на X Factor. Как се промени животът ти след формата?

X Factor беше моята приказка, училището по пътя ми към успеха. Сега животът ми е доста по-различен, дойде време за онова, което винаги съм искала - участия, записи, видеоклипове…Форматът ме научи на дисциплина и ми помогна много в изграждането на характера и образа ми като изпълнител. Пораснах и сега се чувствам готова да работя, да споделям с хората музиката такава, каквато аз я усещам.

Следиш ли тазгодишния сезон? Кой е твоят фаворит?

Следя го, когато имам време. Радвам се, че в България има толкова таланти! Тази година ме трогват с емоционалността и гласовете си малкият, но с огромен талант Кристиян Костов, както и шоколадовото откритие на сезона Стивън Ачикор.

Със сигурност много млади момичета, твои почитателки, си мечтаят за музикална кариера. Какво би ги посъветвала, има ли определена „рецепта” за успех?

На първо място трябва да си достатъчно интуитивен, за да избереш правилния път към целта си. За да поемеш по него и да постигнеш желаното, са нужни преди всичко смелост, дисциплина, отговорност, много труд и, не на последното място, късмет да срещнеш професионалисти, които да ти подадат ръка. Когато вярваш в нещо и го искаш достатъчно силно, то само ще дойде при теб.

Имаш ли планирани проекти, които да очакваме в бъдеще?

Работим по няколко проекта, скоро ще чуете и видите нещо ново от мен.

Кое е най-ценното качество, което притежаваш?

Може би упоритостта и последователността в стремежа да постигам целите си.

Как обичаш да прекарваш свободното си време?

С обичайните неща – книги, филми и срещи с приятели с много музика и танци. Не търся уединение, но понякога и аз имам нужда от малко тишина, особено след участие.

От какво се вдъхновяваш?

От пъстрите и добри души на хората около мен. А музиката винаги е вдъхновение сама по себе си.

Коя е жената, на която се възхищаваш?

Две са - моята майка и Саня Армутлиева.

В дамската ти чанта…

е пълен хаос.

Твоят свят е…

музика.

Една жена…

Жана Бергендорф.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама