Цвети от cvetybaby в страната на красотата


Цвети от cvetybaby в страната на красотата

Ако все още не сте чували името на Цветина Цекова, то със сигурност поне веднъж сте попадали на блога й cvetybaby. 24-годишната усмихната дама като с вълшебна пръчица върши десетки неща едновременно – пише блог, учи право, следи модните тенденции, готви, спортува, пътува и какво ли още не. Но вместо да ви разказваме за прекрасната личност на Цвети, ще ви оставим да прочетете кавко тя ни сподели за себе си.

Опиши се с 3 думи.

Целеустремена, отговорна, типичен представител на зодия Телец.

Кое е първото нещо, което правиш сутрин?

Проверявам си Instagram профила и мейла.

Кафе или чай и по колко?

Едно кафе сутрин – чисто и дълго. Следобед – зелен чай с мента.

Каква искаше да станеш като малка?

В детството си (още когато попълвахме лексикони :)) исках да съм адвокат, но след като настъпи време да избирам, имах огромното желание да следвам стоматология.

А каква стана?

Осъществявам желанието от детството си.

Ти следваш право – една изключително сериозна специалност. Тя ли те избра или ти нея?

Вече съм на финалната права и си давам сметка след близо 6 години, че съм направила най-правилния избор. За което разбира се, съм изключително благодарна на семейството ми, защото без него нямаше как да осъществявам мечтите си и да стигна до тук!

С какво мислиш да се занимаваш, когато завършиш?

Надявам се да продължа да се развивам в специалността, която съм избрала. Но никога не може да знаеш какво ще ти предостави живота, за това не бих казала със сигурност какво ще бъде.

Как реши да създадеш свой собствен блог?

Импулсивно, исках да създам място, в което да се разтоварвам, да бъда себе си и да ме прави щастлива. Никога не съм вярвала, че ще се превърне в неизменна част от живота ми.

Ти пишеш за най-различни неща – от мода до рецепти. Кои са любимите ти теми?

Всъщност, когато реших да създам блога, той беше насочен именно към тези две теми като любими. Модата е нещо, което ме следва още от дете. Любовта към нея не се появява внезапно, трябва да я носиш в себе си. А периода, в който реших да създам блога, беше в процес на промяна в живота ми. Започнах да се храня здравословно и да спортувам ежедневно. Именно това ме подтикна да споделям с последователите си интересни и здравословни рецепти. Вярвам, че трябва да приготвяме храната си сами и аз лично винаги съм обичала да го правя. Имам и още една любима тема и това са пътешествията. Спомените, които ни остават от опознаването на света, са много по-ценни от това да си купиш скъпа чанта.

Какъв е стилът ти в ежедневието?

Стилът ми винаги е един и същ. Единственото, което променям, са дрехите според случая. Определям стила си като семпъл, премерен и класически. Обичам да съчетавам неутрални цветове.

Какво можем да намерим в чантата ти?

Тук много зависи от модела на чантата, а аз често ги сменям. Винаги нося това, което ми е най-необходимо. В момента залагам на така наречената crossbody bag или чанта, преминаваща през тялото, която е много удобна, но пък за сметка на това не побира много неща. За съжаление понякога ми е доста трудно да я затворя. Предпочитам големи чанти, в които не си откривам ключовете, но те пък от своя страна не са добро решение в забързаното ежедневие.

Твоят свят… семейството ми.

Една жена… трябва да вярва в себе си и във възможностите си. Да се обича и харесва такава, каквато е. Да е силна и интелигентна, това е най-добрата предпоставка, за да бъде красива.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама