Тези 5 качества ви гарантират успех на работа


Тези 5 качества ви гарантират успех на работа
Снимка: iStock/Guliver

Може цял живот да сте работили на определена длъжност и да вярвате, че вече сте готови да ръководите малък екип или да бъдете шеф. Но трябва да знаете, че тенденциите на работното място постоянно се развиват. Това е свят, в който се цени творчеството и различните умения. Ето защо не бива да лежите на "стари ларви", а постоянно да работите върху себе си. Ето и кои са качествата, които ще ви спечелят уважение и възхищение на работното място. 

Адаптивност

Нищо не остава същото дълго време. Промяната не е нещо, за което трябва да се притеснявате на работното място, а нещо, което трябва да приемете. Закостенелите похвати и старите правила изобщо не биха помогнали за напредъка на вашата кариера. Наистина трябва да отделите малко време, за да отворите ума си към нови подходи, които ще ви помогнат да решите проблемите по-бързо и по-адекватно.

Концентрация

Трудно е да се съсредоточите върху една конкретна задача, когато има толкова други неща, които молят за вашето време на работното място. Всички сме стигали до точката, в която просто нямаме сили да се концентрираме, оставяме настрана по-отговорните ангажименти и започваме да прелистваме мейлите или социалните мрежи. Но това определено не е най-градивното решение за бъдещето.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Кариера


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама