4 идеи за стилен коледен маникюр


4 идеи за стилен коледен маникюр
Снимка: салони за красота Murphy

Сигурни сме, че вече сте в трескава подготовка за идващите празници – опаковане на подаръци (или купуване в последния момент), меню за празничната трапеза, избиране на тоалет и т.н. Много дами често пренебрегват ноктите си, но хубавият маникюр прави впечатление, така че отделете малко време и за него.

И тъй като Коледа е след по-малко от седмица, днес ще ви дадем няколко тематични предложения, които са дело на нашите приятели от MURPHY.

1. Нюд и злато

Една много нежна, но също толкова празнична комбинация. Хубавото на този вариант е, че може да ви влезе в употреба и в новогодишната нощ, когато водещият лайтмотив е „блясък“.

2. Класическо червено

Асоциацията на всеки човек, когато си помисли за традиционни коледни цветове, е червено и бяло. За да е по-празнично настроението ви, можете да включите и сладурска декорация.

3. Елегантно лилаво

Ето и една идея в духа на „Замръзналото кралство“. Този нежен лавандулов цвят, който е на границата между лилаво и светло синьо, изглежда страшно стилно!

4. Весели декорации

Ако Коледа е вашият любим празник, то тези забавни и тематични декорации ще добавят още една щипка празнично настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама