4 ключови тенденции при грима тази есен


4 ключови тенденции при грима тази есен
Снимка: iStock/Guliver

Не можем да кажем, че есента е дошла преди да сме сложили първите си за сезона тъмно матово червило и опушен грим. Ако тази рутина обаче вече ви е омръзнала, ето с какво можете да я разнообразите според тенденциите за настоящия сезон.

Блестяща кожа

Тази есен ще кажем смело "Да" на блестящата кожа. Край на матиращите пудри и фон дьо тена, сега е моментът да заблестите. Визията на Карли Клос може да бъде лесно постигната дори в домашна обстановка със серумни фон дьо тени и хайлайтър.

Румени бузки

Изкусно подчертаните скули вече влизат в графа "демоде". Тази есен ще се радваме на естествена визия, постигната с ружове в телесни и розови тонове. Гримьорите съветват, ако се колебаете кой е правилният нюанс за вашата кожа, да проверите цвета от вътрешната страна на устните си и да търсите него.

Светла очна линия

Бялото е новото черно, поне що се отнася до очната линия. Една доста противоречива тенденция, за която не сме сигурни дали ще пасне добре на по-светлите кожи. Ефектът може да постигнете и с достатъчно мек бял молив, комбиниран със спирала за обемни мигли.

Ретро грим

Всички световни гримьори са заложили на сините сенки за очи за този сезон. Окото няма да е опушено, а съвсем изчистено откъм излишества – само един цвят. Можете да експериментирате с тюркоазено или тъмно синьо – колкото по-ретро, толкова по-добре.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама