4 маникюра от Седмицата на модата в Ню Йорк, които да пробвате


4 маникюра от Седмицата на модата в Ню Йорк, които да пробвате
Снимка: iStock/Guliver

Докато луксозните дрехи и сложни прически не винаги са практични, това не важи за маникюрите, които се показват по ревютата. Предлагаме ви да видите някои от най-свежите предложения, които бяха показани в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Хващайте лаковете си за нокти и се развихрете.

Френски маникюр с U-форма

Маникюрите с негативно пространство са доста актуални и тези, които бяха показани на ревюто на Tanya Taylor определено грабнаха вниманието. Виждали сме доста варианти на класическия френски маникюр , но тази U-форма им придава свеж вид. Всичко, от което имате нужда, са лепенки с кръгла форма, които трябва да поставите на 1/3 от началото на нокътя.

 

Нокът с метален акцент

Предпочитате ли по-дръзка визия? Направете като моделите на ревюто на Monse и лакирайте ноктите си в черно, като поставите метален акцент върху безимения пръст. Така ще добавите малко блясък, без да прекалявате. За да ви е по-лесно, може да използвате тиксо, за да разделите нокътя на две еднакви части.

 

Контрастиращи вълни

Ноктите на моделите на Christian Siriano могат да се опишат с думата несъвършенство. За да пресъздадете този маникюр, имате нужда от четка и 3 контрастни цвята - една тъмна основа и два по-светли нюанса. След като лакирате ноктите с основата, изкачакайте да изсъхне добре, след което нарисувайте вълнички с двата други цвята.

 

Лунен маникюр с блестящ акцент

Този маникюр, показан на ревюто на Ulla Johnson, също е много лесен за направа. Лакирайте ноктите с безцветен лак и внимателно поставете малко брокат в долната част на нокътя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама