4 натурални метода за по-гъсти вежди


4 натурални метода за по-гъсти вежди
Снимка: iStock/Guliver

През последните години на мода са по-естествените и гъсти вежди. Ако природата не ви е дарила с такива, няма нужда да се подлагате на скъпи процедури, а може да се доверите на натурални средства.

Екзотични масла

С тази рецепта не само ще заздравите и удължите веждите, но също така и миглите си. В малка бутилчица смесете равни количества кокосово и рициново масло, след което добавете 1 супена лъжица масло от авокадо. Разклатете добре и нанесете от сместа върху веждите си с помощта на чиста четчица от спирала или с пръстите си.

Деликатен гел с витамини

Тази смес ще ви помогне да възстановите и заздравите веждите си, правейки косъма гладък и блестящ. В стъклено бурканче сипете 1 супена лъжица алое вера гел, 2 супени лъжици рициново масло и 2 капсули витамин Е. Нанесете с четка или пръсти преди лягане. Изплакнете на сутринта.

Мляко

Млякото съдържа протеин, витамин В, млечна киселина и калций. То възстановява и защитава косъма, а същевременно стимулира производството на колаген. Напоете памучен тампон в пълномаслено прясно мляко и нанесете върху веждите си. Оставете млякото да изсъхне, след което изплакнете обилно с вода.

Яйчен жълтък

Жълтъците са богат източник на витамини и протеини, които заздравяват и сгъстяват космите на веждите. Вземете един жълтък, разбийте го и нанесете на веждите. Оставете 15-20 минути, след което изплакнете с вода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама