5 свежи тенденции при маникюра тази пролет


5 свежи тенденции при маникюра тази пролет
Снимка: iStock/Guliver

Всички със затаен дъх очакваме топлото време, дългите слънчеви дни и ароматът на пролет, който витае във въздуха. За да сме по-подготвени за най-свежия сезон на годината, днес сме ви приготвили няколко тенденции при маникюра, които обещават да бъдат особено актуални.

Различна и интересна текстура

Тази година водещите производители предлагат на клиентите си да пробват най-различни текстури – радвайте се на матови, „пясъчни“ и дори „пухкави“ нокти. Важното е да не са гладки! Можете да се сдобиете с насипни покрития, които само с едно движение превръщат обикновения маникюр в пясъчен.

Френски маникюр, но не съвсем

Този сезон пролет/лято 2016 всичко става цветно, дори френският маникюр, който придава изискан, поддържан и красив вид на ръцете. Заменете традиционната бяла лентичка с цветна такава, а защо не и цялата основа.

Матов завършек

Ефектът на матовите нокти обещава да бъде водеща тенденция през новия сезон. Ако не ви се дават средства, за да посетите маникюрист, най-лесният начин да се сдобиете с матови нокти е над печката. Да, правилно чухте! Оставете тенджера с вода на слаб огън и когато се появи пара, поставете все още неизсъхналите си нокти на безопасно разстояние върху парата. След няколко минути вече ще имате мат ефект!

Усещане за лукс

Всички нюанси на сребро и злато ще бъдат особено актуални. Разбира се, това съвсем не означава, че трябва да заприличате на Нефертити с изцяло „позлатени“ ръце. Можете да заложите на семпла декорация само на един или два пръста, или пък да включите и други цветове в маникюра.

Геометрични декорации

Създаването на нокти с геометрични линии може да бъде много лесно и забавно. Всичко зависи от това какви точно предпочитания имате - дали да се вертикални, хоризонтални или комбинация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама