7 пъти, когато бяхме горди с телата си тази година


7 пъти, когато бяхме горди с телата си тази година

Представяме ви 7 пъти, когато светът най-после започна да разбира защо обичането на телата ни е изключително важна част от това да приемаме себе си.

Искра Лорънс се съблече в нюйорското метро

Лорънс е професионален модел на бельо и е известна не с идеалните си мерки, а имено с обратното. Тя е една от жените, които не спират да прокламират колко е важно да обичаме тялото си такова, каквото е. Тази година тя реши да прикове вниманието към себе си и идеята си, като се съблече по бельо в нюйорското метро. Искра изнесе емоционална реч за любовта към себе си и ни накара да се почувстваме малко по-добре в собствената си кожа.

 

Когато плюс сайз жени пресъздадоха модни реклами

Някои брандове започват да включват модели с всякакви форми и размери в рекламите си, но много биха могли да бъдат много по-приобщаващи. С цел да хвърли светлина върху това Buzzfeed събра обикновени по-пищни жени, които да пресъздадат модни реклами и резултатите са прекрасни.

 

 

Моделът на Victoria's Secret Джасмин Тукс си показа стриите

Джасмин Тукс имаше честа да дефилира със сутиена Bright Night Fantasy Bra, струващ 3 милиона долара, на тазгодишното шоу на марката за бельо. Това, което обаче ни впечатли e, че брандът пусна снимки от фототесията, които не са обработвани с Photoshop. На тях много добре се виждат стриите, които има Джасмин по бедрата. Никой не е перфектен, дори ангелчетата на Victoria's Secret.


Плюс сайз модели се разходиха на Седмицата на модата в Ню Йорк

Докато има да извървим много път, докато плюс сайз моделите навлязат във висшата мода, не може да не отчетем, че тази година беше направена една малка стъпка към това. На есенното издание на Седмицата на модата в Ню Йорк по подиумите се разходиха пищни модели. 

 

Ашли Греъм получи собствено Барби

Тя е най-известният плюс сайз модел и то напълно заслужено. Тази година Ашли стана прототип за нова кукла Барби, която е много по-пищна от тази, която сме свикнали да виждаме. "Нужно е да покажем на момичетата, че е нормално да няма процеп между бедрата", каза моделът при представянето. Тя допълни, че искала нейната кукла да има също целулит за правдоподобност, но производителите отговорили, че това технически е невъзможно.

 

Блейк Лайвли защити телата на майките

Много жени са обсебени бързо да свалят качените килограми след раждането, гледайки резултатите, които постигат звездите. Но Блейк Лайвли доказа, че не е сред тях. Актрисата, която преди няколко месеца роди второто си момичеце, сподели: "Не трябва да изглеждате като модел на Victoria's Secret веднага след като родите, тъй като сте направили най-невероятното чудо. Вие сте родили човешко същество. Затова много би ми се искало това да бъде отпразнувано".

 

All Shapes of Beautiful - колекцията за по-пълни дами на Петя Пандулева и Ники Божилов

Двамата представиха първата българска дизайнерска колекция, която е създадена за по-пищните, които искат да се обличат стилно, независимо от размера си. Както пише блогърката: "Заложихме на естествени материи, които са приятни за носене, и на цветове и кройки, които оптически издължават фигурата. Всички дрехи са направени така, че да могат да се трансформират, да стават по-къси или по-дълги, да са универсални – за жени с различни форми, защото красотата и модата не е само това, което виждаме по страниците на модните списания. Красотата е във всяка от нас".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама