Българка спечели "Mrs Transcontinental 2019" (снимки)


Българка спечели "Mrs Transcontinental 2019" (снимки)
Снимка: Facebook

Д-р Полина Паньова, "Мисис България Transcontinental 2018", преди часове спечели отличието "Mrs Transcontinental 2019". Нашата красавица завоюва короната в Атланта, щата Джорджия.

"Благодаря на всички за поздравленията, плача от радост в момента, не зная дали можете да си представите какво се крие зад красивата усмивка и перфектния външен вид! Това е само обвивката, но животът ми никога не е бил лесен, всяка постигната цел е следствие на упорит труд, дори и тази, никой от вас не може и да предположи какво съм преживяла, защото не говоря за това!

Благодаря на България, благодаря на целия свят за доверието и вярата в мен! Много предстои за България и света. Имам много глобални проекти, които тепърва ще имам възможността да реализирам! Не красотата ще спаси света, а красотата и интелекта ще спасят света!

Благодаря на Бог за всички изпитания, които ми даде и прецени, че са за мен, беше ми много трудно, но благодаря на себе си, благодаря на сестра ми, Gabriela Tasiro която е моята опора и подкрепа, благодаря на баща си Atanas Paniov за силния гръб, който винаги съм имала! И не на последно място на изключителната си майка, Mariana Paniova, която заслужава истинската награда, защото аз не познавам човек по-достоен от теб, ти заслужаваш много, обичам те, благодаря", написа щастлива Полина във Facebook след спечелването на титлата.

Полина е на 30 години, родом от Карнобат и има украински корени. Завършила е престижния Виницки национален медицински университет "Николай Пирогов", а по-късно специализира "Ендокринология". Тя е омъжена от 2014 година и има 2 момчета. На конкурса "Мисис България Transcontinental 2018" бе обявена и за най-интелигентна участничка.

И макар че от години живее в Украйна, Полина се гордее, че е родом от България и представя страната ни на различни конкурси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама