Дръзко предизвикателство от Поли Генова и Avon Mark


Дръзко предизвикателство от Поли Генова и Avon Mark

„Ние вдъхновяваме. Ти твориш“ е предизвикателството, което талантливата Поли Генова и Avon отправят към вас! Едно момиче може да бъде каквато пожелае, стига да има смелостта да изрази себе си. Само сега имате тази свобода с помощта нa магнетичните нюанси от новата серия гримове на Avon – Mark.

Разнообразната гама включва избрани продукти от декоративната козметика, които се отличават с дързост и подчертано качество. Поли Генова е лице на бранда, а вдъхновението от него ражда най-новия й хит – Sonic, посветен на всички момичета, които не се сътрахуват да бъдат дръзки и да изразяват себе си.

Сред основните фокуси на колекцията е иновативната спирала за обем Avon Mark Spectralash, която осигурява до осем пъти по-обемни мигли без ронене, натрупване или размазване. За магнетичен и сияен поглед се грижат и кремообразните сенки за очи Avon Mark. Почитателките на дръзките устни могат да се насладят на разнообразената гама нюанси на червилото за 3D омбре ефект и нежният гланц за устни Avon Mark Plum It. Впечатляващият финален завършек е гарантиран от лака за нокти с гел ефект Avon Mark Gel Shine, който ви дава свободата да творите, вдъхновени от най-актуалните тенденции!

Кой каза, че не можете да бъдете смели, различни и щури? Avon Mark ви предизвикава да оставите своята следа!

Цялата продуктова гама Avon Mark можете да откриете на сайта www.avon.bg или при най-близкия представител.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама