Единственият лазерен център, който дава гаранция на клиентите си (видео)


Единственият лазерен център, който дава гаранция на клиентите си (видео)
Снимка: Body Aesthetics

Лазер център Body Aesthetics предлага трайни и ефективни решения за онези упорити несъвършенства във външния вид, които отнемат най-много време - обезкосмяване, грижа за кожата на лицето, оформяне на тялото. Te работят със свръхтехнологични съвременни медицински апарати от най-високия съществуващ клас и изцяло медицински екип.

Нещо повече. Лазер център Body Aesthetics е единственият в България, който предлага на клиентите си безсрочна гаранция за лазерна епилация и носи отговорност за постигнатите резултати. Само те предоставят сертификати от производителите на апаратите им за процедури, извършени с оригиналния консуматив и по оригиналните протоколи. Прочетете ТУК какво ни разказа д-р Трачева за лазерната епилация.

При тях не само ще се отървете завинаги от неприятното окосмяване, но също така ще изваете тялото си, благодарение на VelaShape III и Криолиполиза с Cooltech.

За кожата на лицето те се грижат с Hydrafacial MD. Това е втората по популярност процедура за лице в света след инжекционните терапии. Любима е на много звезди, сред които Парис Хилтън, Фърги, Бионсе, Ева Мендес. Повече за процедурата прочетете ТУК!

И тъй като Лазер център Body Aesthetics днес навършва 2 години - САМО на 23 януари при закупуване на процедура лазерна епилация през сайта и на място получавате 23% намаление! Научете повече за специалното предложение ТУК.

Вижте кои са Body Aesthetics и защо са толкова добри във видеото:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички