Индиго цвят и романтична линия в прическите за този сезон

  • Индиго цвят и романтична линия в прическите за този сезон
    Дата: Снимки: Inspire
Дата: 13.09.2018 Снимки: Inspire
Iwoman.bg

Акцентът този сезон при косите е върху класически цветове, развити с авторски техники в контрастна комбинация.

Индиго цвят

Този сезон дълбоките мастилени нюанси са отново на мода. Почти индиго цвят, този готик стил в комбинация с драматично опушени очи в матово кафяво и сиво, е ултра секси. В контекста на тенденциите и търсенето на ефект се добавя бледосиньо или опушено зелено-сиво върху тъмна мастилена основа. Металическият ефект от преливането и хладните оттенъци са идеалният цвят за зимата. Косата е гланцирана със съвършен блясък, подчертан от сиянието на омекотените нюанси. Подстригването във форма на спускащо се каре (long bob) е отново на мода. Допълваме с геометричен бретон над веждите, засилващ рамкирането на лицето и подчертаващ скулите.

Приглушен меланж от медно-прасковени нюанси

След като това лято екстремно розовото във всичките му проявления беше супер тренд на прага на есента цветовете се успокояват до чувствен меланж, запазващ интензитета в приглушен вариант на мед, къпина, пастелно прасковено и пясъчно русо. Запазва се контрастния корен - за дълбочина на цвета и усещане за релеф.

Цвят платина

Традиционно през зимата хладните светли тонове се завръщат. Цветовете са плътни, безкомпромисни и равни в студената гама на бялорусо, платина, сребърно, опалово сиво и перла. Намекът за леката опушеност в корена придава още по-драматичен и скъпо изглеждащ ефект. Тази тенденция има вариация с контуринг в цвят лилава орхидея (един от най-горещите цветове в модата, декора и грима за 2018), миксирана с перла, опалово сиво и хладно бежово.

Източник: Salon Inspire

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.