Индийка стана Мис свят 2017 (видео)


Индийка стана  Мис свят 2017 (видео)

Титлата Miss World 2017 в конкурса за красота в китайския град Саня спечели индийката Мануши Чхилар. Така короната на "Мис свят" се върна в Индия 17 години, след като през 2000 година също индийка грабна титлата.

Победителката получи короната си от миналогодишната Мис – пуерториканката Стефани дел Валде. На второ място е мексиканката Андреа Меса, а трета – британката Стефани Хил.

Заключителната част на шоуто "Мис свят 2017" се състоеше от 15 компонента. Участничките първо имаха групово изпълнение и последователно се представиха състезателките от Азия, Африка, Северна, Южна Америка и Европа.

Ключовият епизод от съревнованието започна с музикално-танцово изпълнение, наречено "I Am A Woman". След това имаше изпълнения на артисти, сред които беше и Кристиан Костов.

По време на 10-тата част от заключителния етап бяха обявени 10 кандидатки за короната – от Русия, Великобритания, Индонезия, Индия, Кения, Мексико, Корея, Франция, Южна Африка и Ямайка.

От тях в 13-тата част останаха само пет – британка, индийка, кенийка, мексиканка и французойка. В 15-тия етап бяха обявени имената на финалистките, класирани на трето,второ и първо място.

Конкурсът се проведе на курортния остров Хайнан и започна на 20 октомври. За участие пристигнаха момичета от 118 държави на възраст от 18 до 26 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама