Избираме Мис България 2016


Избираме Мис България 2016

След бляскавия успех на миналогодишната победителка Марина Войкова на световния финал на "Мис Планет" очакваме нейната достойна заместничка. Тя ще бъде избрана на 27-мото издание на най-престижния конкурс за красота у нас "Мис България". Финалът на конкурса ще се проведе на 19-ти ноември от 19 ч. в зала "Рейнбоу Плаза – София".

Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция "Интерсаунд" с президент Ирина Папазова.

Честа да връчи короната на най-красивата българка за 2016 година има Марина Войкова, "Мис България 2015", която донесе най-значимата световна титла в близката история на конкурсите за красота - "Мис Планет 2016". Марина ще бъде и водеща на националния финал в компанията на водещия от популярното предаване "Страх" Атанас Михайлов.

След проведените регионални конкурси от веригата "Мис България" в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки от Бургас, Варна, Троян, Ловеч, Враца, Хасково, Силистра, Пазарджик, София и много други.

Конкурсът ще протече в четири тура, вдъхновени от шедьовъра на Чайковски "Лебедово езеро": атрактивен тематичен тур, тур по бански костюми, тур с официални тоалети, полуфинал и финал.

В едноседмична програма на конкурса момичетата ще изпълняват различни атрактивни задачи и мисии, в които ще покажат своите възможности, интереси и таланти. 

Конкурсът "Мис България" датира от далечната 1929 година. В него по регламент могат да участват неомъжени българки между 17-25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят и спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама