Избираме Мис България 2017


Избираме Мис България 2017
Снимка: Intersound

Най-красивата българка за 2017 ще бъде избрана на бляскава церемония за 28-мото издание на най-престижния конкурс за красота у нас "Мис България".

Финалът на конкурса ще се проведе на 18-ти ноември от 20 ч. в зала Рейнбоу Плаза – София.

Габриела Кирова – "Мис България" 2016, ще има честта да връчи короната на най-красивата българка за 2017. Габи се представи достойно на световния финал "Мис Планет" 2016, спечелвайки титлата "Вицемис Планет" 2016.

След проведените регионални конкурси от веригата "Мис България" в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки от София, Бургас, Варна, Монтана, Созопол, Пловдив, Враца,Хасково, Силистра, Стара Загора, Велинград и други.

В конкурса "Мис България" по регламент могат да участват неомъжени българки между 17-25 години, които трябва както да спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Конкурсът е излъчил много красиви победителки като: Любомира Славчева, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова, Марина Войкова и други.

Конкурсът ще протече в четири тура: атрактивен флашмоб с препратки към социалната кауза на конкурса, тур по бански костюми, тур с официални тоалети, полуфинал и финал.

Победителките ще представят страната ни на Miss Planet, Miss Globe и Miss Bikini International.

"Реалност от илюзии" – е тазгодишната социална кауза на конкурса "Мис България 2017". Тя насочва мислите на младите хора към заблудите и опасностите при общуването в социалните мрежи и интернет.

В журито тази година освен светски личности, бизнесмени и партньори ще се включат и четири бивши носителки на титлата - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова и Габриела Кирова

Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама