Избират най-красивия мъж на България


Избират най-красивия мъж на България

Популярният конкурс за мъже - Manhunt Bulgaria 2017, ще се проведе на 6-ти април 2017 от 20.00 часа в клуб Планет.

След проведени многобройни кастинги из цялата страна и строгата селекция след тях до 16-тото издание на конкурса бяха допуснати 13 участника. Мъжката красота на България има представители от всички краища – от Лом до Бургас, от Варна до Хасково и разбира се София и Пловдив.

Тазгодишните претенденти за титлата Manhunt Bulgaria са представители на младото поколение български мъже, като най-младият сред тях е само на 17 години, а най-възрастният на 25. Между участниците в конкурса има програмисти, професионални танцьори, специалист по транспортни технологии, специалист по парфюмерия и козметика, републикански шампион по кик бокс и бъдещи представители на българските военноморски сили. Всички те са обединени от едно – любов към спорта и стремеж към мъжко съвършенство!

Гала спектакълът за избор на най-красив български мъж ще се проведе в 4 тура, в които участниците ще се представят със спортни облекла, ежедневни тоалети, атрактивни бански и официални костюми.

С нелеката задача по определяне на носителя на титлата Manhunt Bulgaria 2017 ще се заеме 10 членно жури, сред които Наталия Гуркова – Мис България 98, Цвети Разложка, волейболната легенда Любо Ганев, Мария Бонева и други големи имена на родния елит.

Българският победител в конкурса ще представи страната ни на световното издание на Manhunt International, което тази година ще се проведе в Китай.

Водещи на престижното събитие са Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама