Избраха Мисис баба България 2019


Избраха Мисис баба България 2019
Снимка: Hilife

Стефка Стаменова от Пловдив беше избрана за "Мисис баба България" 2019. 10-тото юбилейно издание на конкурса по традиция се състоя на Бабинден, 21 януари. Успоредно с него се проведе и единственият в света международен конкурс за баби Grandma Universe.

Тазгодишната носителка на короната е на 50 години, лайфкоуч, радио и телевизионен журналист. Има 2-годишна внучка.

Първа подгласничка стана Цветанелия Колева, а Славка Йовчева - втора.

Над 300 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата. Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и лично пространство. До финала на конкурса "Мисис Баба" журито допусна 10 кандидатки. Тази година прави впечатление, че повечето са с по три деца и няколко внуци.


Участие в надпреварата Grandma Universe 2019 взеха представителки от 5 континента. Отново се наблюдаваше засилено присъствие на азиатки. Това не е случайно, тъй като няколко поредни години короната отива в Азия.

Короната на Mrs Classic Universe 2019 отиде при Светлана Исаева от Русия. Тя има двама сина. Мотото на нейния живот е да помага на другите да живеят по-добре и вярва, че когато помагаме на слабите, ставаме по-силни.

Изабела Хереро от Испания пък спечели отличието за Grandma Universe 2019. Тя е майка на три деца и има внук на 3 години. Адвокат по професия. Собственик на агенция за недвижими имоти и агенция за модели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама