Как да изберем червено червило според тена на кожата


Как да изберем червено червило според тена на кожата

Червеното червило е еквивалентът на малката черна рокля, поне що се отнася до грим. Макар много жени да го избягват, смятайки го за твърде провокативно, то е истинска класика в жанра и този факт надали ще се промени скоро! Вместо да стоите настрана от него, вижте кой нюанс ще подхожда най-много на вашия тен и обновете козметичния си арсенал за идващата есен.

Черешови оттенъци

Ярките червени нюанси със сини оттенъци добавят жизненост на кожата, а освен това правят зъбите да изглеждат по-бели. Те са подходящи за почти всички типове кожа, като изискването е скулите да са добре подчертани с бронзираща пудра или руж.

С дъх на горски плодове

Малиновите и боровинкови нюанси контрастират добре с хладно розовите полутоновете на светлите кожи. Затова, ако вашият тен клони към слонова кост, най-добре се заиграйте с тези по-дълбоки и игриви разновидности на червеното червило.

Опияняваща Марсала

Ако не сте внимателни, смелите нюанси на Мерло и Марсала могат бързо да превърнат бляскавата ви визия в готик. Тези особени цветове отиват най-вече на дамите с маслинова кожа и добре оформени устни.

Свежи портокалови нотки

Мандаринови, портокалови и всякакви цитрусови нюанси са създадени за дамите с по-мургави кожи. Разбира се, дори по рождение да не сте смугла красавица, летният ви морски загар ще ви позволи да се радвате на тези оттенъци през цялата есен. Освежете тена на лицето с бронзиращ руж.

Вамп стил

Базираните на бургундско червено интензивни нотки създават усещане за „фатална жена“. Те могат да стоят изключително секси, стига да знаете как да боравите със сливовите нюанси. Кожата трябва да е нежно бяла, гримът на очите сведен до очна линия и спирала, а устните задължително трябва да се добре очертани с молив в същия тон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама