Колко струва в цифри красотата на звездите


Колко струва в цифри красотата на звездите

Неведнъж сме си говорили за холивудските красавици, които сме свикнали да гледаме по кориците на лъскавите списания, на големия екран или просто на различни светски събития. Те оставят усещането, че изглеждат перфектно дори 5 минути, след като са се събудили. Разбира се, наясно сме, че зад този ефект стои цял отбор от гримьори, фризьори и козметици. Но замисляли ли сте се колко средства инвестират любимите ни знаменитости във външния си вид? В днешния материал ще ви покажем нагледно блясъка на някои звезди, измерен в цифри.

Ким Кардашиян

Пищната брюнетка, която обича да демонстрира всяка промяна във визията си, определено не пести средства от козметични процедури. Общата стойност на всички любими глезотии на Ким възлиза на над 37 000 долара годишно. Съпругата на Кание Уест отделя солидна сума, за да поддържа косата си. 

- Тя използва услугите на известния стилист Филип Уолф, който се грижи екстеншъните на звездата винаги да са в перфектно състояние. Това удоволствие струва 14 000 долара.

- 10 000 долара пък отиват в клиниката Fraxel, където Ким се наслаждава на естетическите процедури с лазер.

- Ексфолиращите терапии във Four Seasons Spa, на които звездата е голям фен, струват средно 8 000 долара на година.

- Поддръжката на изкуствените мигли също не излиза особено евтино - 1 500 долара.

- Ким отделя средно и по 3 800 долара годишно, за да поддържа маникюра си в перфектно състояние.

Дженифър Анистън

Вечната “приятелка” е популярна с младежкия си вид, макар отдавна да е прехвърлила 40-те години. Разбира се, свежата визия съвсем не е безплатна в света на холивудската суета.

- Въпреки че прическата на чаровната Джен не се е променяла особено през годините, това съвсем не означава, че няма нужда от професионална грижа. В това отношение синеоката красавица се е доверила напълно на стилиста Крис МакМилън. А за да поддържа русата си грива във форма, Джен се разделя с 8 000 долара годишно.

- Прекрасното свежо лице на актрисата със сигурност не би изглеждало толкова добре, ако не бяха луксозните продукти на Tracie Martyn. За да се снабдява постоянно с вълшебните кремчета, част от прочутата серия “Purple bag”, Джен отделя 11 000 долара.

- 1 000 долара пък излизат от джоба на Джен, за да има този приятен слънчев загар върху кожата си.

- Това, което ни озадачи беше фактът, че красивата блондинка отделя над 2 000 долара за оформяне на вежди.

Кейт Мидълтън

- Прочутата коса на херцогинята, която буди завист сред милиони жени по света, се поддържа от лондонския стилист Джеймс Прайс. Това струва на Кралското семейство средно 6 000 долара годишно.

- 4 000 долара пък отиват за бяла козметика от марката Karin Herzog Skin care.

- С изненада установихме, че за почти всички събития, на които присъства, Кейт сама се справя с макиажа си. За целта, херцогинята е взимала частни уроци от гримьорката Арабела Престън, а гримовете, които използва, са на Bobbi Brown.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама