Козметична линия на седмицата: bevola


Козметична линия на седмицата: bevola
Снимка: bevola

Много пъти сме казвали, че всяка жена е красива, ако тя самата го вярва и най-вече, ако обича облика си в огледалото. Но красотата е нещо, за което трябва да се грижим, както за всичко в този живот. И тъй като искаме да сме ви в помощ, ви представяме козметичната марка на Kaufland - bevola.

Търговската верига вече предлага над 100 продукта от серията, създадени с мисъл и грижа за цялото семейство. Tе са произведени в Германия, дерматологично тествани са на глобално ниво и са на достъпни цени.

Това, което най-много ни харесва е, че продуктите от серията са създадени с мисията да подчертаят естествената красота и индивидуалност и да стимулират увереността да се чувствате добре в собствената си кожа.

Днес ще ви представим някои от продуктите с марка bevola, които ние лично изпробвахме и останахме приятно изненадани.

Всички знаем, че една от най-големите грешки, които може да допуснем - е да си легнем с грим. Почистващото мляко на bevola е обогатено с масло от костилка от кайсия и пантенол. Допадна ни, защото е подходящо за всеки тип кожа и отстранява нежно и внимателно мръсните частици и грима.

Харесва ни ароматът на лимонова трева, тъй като е много свеж, затова с удоволствие изпробвахме душ гела и течния сапун на bevola. Нежната формула с глицерин почиства кожата ни нежно и внимателно. Течният сапун съдържа също маслина и е идеален за ежедневно миене при суха и нормална кожа. Запазва естествения баланс и влажност на кожата и я оставя мека и чиста.

И тъй като искаме винаги да имаме хубава усмивка, изпробвахме и пастата за зъби Fresh. Тя почиства ефективно и внимателно зъбите, намалява образуването на зъбен камък, за да може да се усмихваме широко.

И нещо за всички мами с бебета и не само. Мокрите кърпички Sensitive са без аромат, почистват нежно областта около пелената, лицето и ръцете. Подходящи са при невродермитис. Това, което наистина ни хареса е, че са тествани и препоръчани от Немския съюз за алергии и астма, така че може да сме сигурни, че бебчето ни ще се чувства добре. Без аромат, без оцветители, без алкохол (етанол), без животински съставки, нежно почистване благодарение на много мекия материал на кърпички. Добре попиваща и здрава материя, която не се къса лесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама