Мъжете не понасят тези женски прически


Мъжете не понасят тези женски прически
Снимка: iStock/Guliver

Преди да започнем по същество, искаме да уточним някои неща. Наясно сме, че има жени, които изглеждат великолепно с всякакъв тип прическа. Също така не всяка може генетично да има дълга коса, която от години е еталон за женска красота. Ние подбрахме типовете прически, които мъжете тайно мразят (съществуват и изключения, разбира се).

1. Екстеншъни

Да, това е най-лесният начин незабавно да се сдобиете с дълга и гъста коса, но мъжете определено не харесват това. Не им е приятно да гледат неестествено дълги коси, стигащи до кръста, които постоянно се оплитат. Те ненавиждат екстеншъните, затова по-добре не си слагайте. Можете да бъдете сигурна, че няма да впечатлите нито един мъж по този начин.

2. Къса коса

Факт е, че има жени, които изглеждат невероятно с къса прическа. Но те определено са малко. Повечето мъже харесват дълги и поддържани коси и много по-рядко ще се впечатлят от дама с къса.

3. Небрежно кокче

Много мъже харесват небрежността, но понякога може да изглеждате неподдържана, особено ако прекалено често сте с такава прическа. Ако става въпрос за стегнато и добре оформено кокче, това не важи.

4. Стегната конска опашка

Тази прическа определено не отива на всяка дама, дори напротив. Прекалено стегнатата опашка, направена с тонове лак, изостря чертите на лицето. Това не се харесва на огромна част от мъжете, защото може напълно да промени излъчването на една дама. Доста консервативна прическа, която прави изражението на лицето ви доста по-арогантно и хладно.

5. Прекален обем

Смятаме, че огромна част и от жените не харесват коса с прекалено много обем. Разбира се, няма нищо лошо в това да повдигнете косата си, за да не стои сплескано и неоформено, но не прекалявайте. Съвсем малко обем е достатъчен, за да постигнете желания ефект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама