Процедурата, с която звездите отслабват


Процедурата, с която звездите отслабват
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем, че по време на празници повечето се отпускаме и си хапваме без ограничение. Честно казано, нямаме представа как бихме успяли да устоим на вкусните питки, баници и тиквеник, които сякаш ни викат от празничната трапеза. Лошата новина е, че вече е януари и стрелката на календара ни казва тъжната истина – качили сме няколко килограма. Колкото по-бързо решим да ги преборим, толкова по-лесно ще бъде начинанието! Затова днес ще ви запознаем с вълшебната процедура, благодарение на която доста знаменитости са влезли във форма и която може да си подарите при нашите приятели от Murphy

Venus Legacy е апарат, който премахва целулита, намаля обиколката в проблемните зони, стяга и тонизира кожата. Най-хубавото е, че не е нужно да чакате цял курс от процедури, за да видите ефект. Напротив, промяна в сантиметрите на дадена зона може да видите още след първата процедура - дали обаче ще бъдат 2, или 5см, това е строго индивидуално.

Venus Legacy работи на принципа на мултиполярна радиочестота, пулсиращи магнитни полета и вакуум. Пулсиращите магнитни полета подсилват регенеративните способности на организма, мултиполярната радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, а технологията VariPulse™ позволява импулсно всмукване и проникване на енергията в тъканите на дълбочина. Процедурата действа както върху самата кожа, така и върху подкожната тъкан, като по този начин се подобрява еластичността на кожата. Апаратът оказва влияние на мастните клетки, правейки тяхната мембрана по-рехава, а токсините и мастните киселини, които се намират вътре, се стапят и изсмукват чрез вакуума.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама