Тайните за красота на Бела Хадид


Тайните за красота на Бела Хадид
Снимка: Getty Images/Guliver

Бела Хадид в момента е един от най-актуалните и известни модели в модния свят. 20-годишната красавица е по-малката сестра на Джиджи Хадид. 

Изабела, както е истинското й име, може да се похвали, че е дефилирала за едни от най-големите дизайнери и е участвала в куп модни фотосесии. 

Бела е дъщеря на палестинския магнат на недвижими имоти Мохамед Хадид и нидерландката, родена в Америка – Йоланда Фостър. Тя впечатлява със зелените си очи и по-строго излъчване. 

За да изглежда винаги ослепително, Хадид полага редовни грижи за външния си вид.

"Обикновено слагам коректор под очите, на брадичката и около носа, а след това винаги поставям добър бронзант и спирала. Това са задължителните 3 продукта, които използвам всеки ден. Обичам естествените си лунички, затова залагам на натуралния вид. Също така никога не излизам без спирала, поставям на горните си мигли и рядко на долните. Винаги използвам извивачка, независимо дали с или без спирала, защото съм на мнение, че винаги трябва да извивате миглите си."

Що се отнася до грижата за кожата на лицето й. "Използвам пяна за измиване, след което нанасям хидратиращ крем за лице. Лицето ми винаги е толкова сухо, затова сякаш попива цялата влага."

Бела издава и своите бюти прегрешения. "Понякога спя с грим, но винаги се събуждам около 2 часа пред нощта и се чувствам виновна. Моето тяло знае, затова ставам, мия си лицето, овлажнявам го и отново си лягам. Да се събудя с грим е най-ужасното нещо на света. Но обикновено съм добро момиче и винаги си махам грима преди лягане."

🌷

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Apr 7, 2017 at 4:10pm PDT

За маникюра си казва: "Преди бях обсебена сама да си правя ноктите и всеки ден бях с различен цвят. Сега е по-трудно, тъй като работя постоянно, но наистина обичам червения лак".

Бела споделя, че не й остава много време за глезене. "Обичам маските. Най-любимото ми неще е да подарявам маски на приятелките си. Знам типа кожа на всяка една от тях, много е забавно, тъй като всяка една от тях си има любима. 

"Наистина нямам много време за глезене - не ходя на козметик или нещо подобно. Не знам какви процедури трябва да си правя и кога, затова се придържам към своя собствен режим. Но когато работя много, обичам да ходя на масаж, за да могат да се отпуснат мускулите ми след пътуване със самолет. Но е трудно с моя график. Опитвам се да отделям малко време на себе си."

Хадид казва, че е почитателка на конската опашка и кока. "Обичам да държа косата си далеч от лицето ми, особено когато работя, тъй като е лесно и не трябва да мисля за нея. Моята тайна? Много лак за коса и гел. Преди използвах муса на брат ми, затова му го откраднах и той най-вероятно ми е ядосан заради това."

 

Elle US cover story by Terry🕊👼🏼💙

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Apr 24, 2017 at 7:37pm PDT

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама