Тайните за красота на Скарлет Йохансон


Тайните за красота на Скарлет Йохансон
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди дни стана ясно, че Скарлет Йохансон за втора поредна година е най-високоплатената актриса в света, според класацията на сп. "Форбс". В периода юни 2018 - юни 2019 г. тя е спечелила 56 млн. долара, като 35 от тях са само от една продукция - филма "Отмъстителите: Краят". Освен, че е богата, няма как да отречем, че Скарлет е една от най-красивите известни жени. Затова подбрахме някои от малките бюти тайни на актрисата.

Всяка сутрин тя започва с измиване на лицето с мек сапун и пие чаша вода с лимон. Красавицата съветва да се пият много течности, за да се поддържа водният баланс в организма.

Изкусителката съветва още, че никога, абсолютно никога, не трябва да си лягате с непочистен грим. Това замърсява кожата, предизвиква раздразнения и придава уморен вид на лицето.

Скарлет често споменава, че има чувствителна кожа на лицето и се опитва да не използва козметика с аромати. Тя всяка седмица измива всички четки, с които нанася грим, тъй като бактериите се събират от кожата върху тях. Вярва също, че няма нужда от ежедневно нанасяне на крем, тъй като е хубаво да позволявате на кожата да се отпуска и да "диша".

Също така обича да си прави домашни подхранващи маски за лице. Една от любимите й - върху добре почистена кожа нанася една супена лъжица мед и остава да престои 20 минути. След това маската хубаво се отмива.

Ако нямате възможност да спите пълноценно през нощта, а сутринта трябва да изглеждате свежи, тогава трябва да приложите охладени компреси върху очите си. Те помагат да се справите със сенките.

Звездата предпочита да използва козметика, направена от естествени съставки. Това се отнася както за продуктите за грижа, така и за декоративната козметика.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама