Тенденции при прическите есен/зима 2016-2017


Тенденции при прическите есен/зима 2016-2017
Снимка: iStock/Guliver

Звездите променят прическите си толкова често, че дори и тенденциите не могат да смогнат. За щастие, голяма част от знаменитостите сами диктуват какво ще е актуално през даден сезон, така че е достатъчно просто да си „сверим часовника“ с тях. Ето и кои ще бъдат водещите тенденции при прическите през есен/зима 2016-2017.

Ким Кардашиян

Риалити звездата Ким Кардашиян определено е сред хората, които диктуват модните тенденции. Последната прическа на съпругата на Кание Уест е модерен вариант на познатото ни „късо-дълго“. Но докато сме свикнали да виждаме различни дължини най-вече при традиционния боб, Ким ни изненада с нов прочит на старата класика. Тя е заложила на асиметрична подстрижка с дълбок страничен път.

Ариана Гранде

Чаровната певица беше вярна на своята прическа години наред и дори високата конска опашка се превърна в нейна запазена марка. За новия сезон Ариана Гранде е направила дългоочаквана промяна във външния си вид! Опашката все още е там, но свежо разнообразена с дълбок бретон в карамелени нюанси.

Кара Делевин

Само преди месец Кара Делевин изненадващо отряза дългата си грива, с която бяхме свикнали да я виждаме години наред. 23-годишната красавица показа небрежен, но изключително чаровен дълъг боб, който изглежда еднакво стилно и прав, и небрежно начупен.

Мила Кунис

Актрисата се появи на премиерата на най-новия си филм „Палави мамчета“ в Ню Йорк с видимо наедряло бременно коремче и чисто нова прическа. Освен че е потъмнила гривата с няколко тона, Мила Кунис е последвала примера на Кара Делевин и е заложила на по-късите дължини.

Риана

Ако има знаменитост, която може да превърне елегантния и стилен боб в прическа а ла „лошо момиче“, то това несъмнено е Риана. Тя носи своята нова фризура с лек бретон, разделен на път по средата, и винаги на небрежни вълни.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама