Тенденции при прическите за Пролет/Лято 2018


Тенденции при прическите за Пролет/Лято 2018
Снимка: iStock/Guliver

Пролетта винаги ни подтиква към промени, но пък не винаги сме сигурни какво точно искаме да променим. В случай, че сте решили да промените външния си вид, най-добре хвърлете едно око на следните прически, преди да сте си записали час при фризьора.

Къс боб и бретон

Косата с дължина до брадичката като на Нина Добрев ще бъде истински хит през топлите месеци. Бретонът може да е както плътен, така и на една страна. Хубавото на тази прическа е че дава широко поле за изява и може да импровизирате според повода.

Идеално права и равна

Прическата на Кери Уошингтън излъчва стил и изтънченост. Може да изглежда обикновена на пръв поглед, но определено привлича внимание. Ако сте надарени с естествено права коса, то единственото, което трябва да направите, е да я подстрижете на черта, без етажи и бретон.

Черта в стил 70-те

По всичко изглежда, че пролетта на почит ще са не особено дългите фризури. Красавицата Марго Роби е променила визията си с непретенциозна черта в ретро стил. Прическата ала "американска домакиня" е лесна за поддръжка и изглежда адски сладко и небрежно.

Рошава и непокорна

Тази прическа ни стана любима още в края на 90-те години, когато изгряваше звездата на Сара Джесика Паркър в "Сексът и градът". Е, непокорната ѝ грива, която сякаш водеше собствен живот, изглежда не по-малко секси и върху главата на Джейми Кинг. Ако не си падате по дългото суетене пред огледалото, то задължително пробвайте прическата "току-що ставам".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама