Тенденции в есенния маникюр


Тенденции в есенния маникюр

Когато става въпрос за маникюр, винаги търсим нещо ново, различно и модерно. Както останалата ни визия - от облеклото до аксесоарите и прическата, ноктите ни са част от цялостния ни облик. Затова ви предлагаме да се запознаете с топ тенденциите тази есен.

Тъмни лакове

Както се налагат тъмните червила, това важи и при маникюра. Може да заложите на черен лак, тъмно сиво и лилаво.

Сребърно

Тази тенденция беше хит пред пролетта, но ще бъде актуална и през по-студените месеци. Всичко е металически цветове, затова може да изберете различни нюанси на сребърното.

Камъчета и "Сваровски"

Кристалите "Сваровски" добавят блясък и лукс. Най-добре е да лакирате ноктите семпло, след което да ги украсите с камъчета. Винаги може да ги замените и с по-евтина версия.

Блясък

Тази есен всичко буквално блести - от обувките и чантите до дрехите и ноктите. Може да лакирате ноктите си изцяло с брокатен лак или пък да направите малки акценти.

Линии

Минималното често има максимален ефект във визията, затова няма да сбъркате, ако украсите ноктите си просто с няколко линии.

Един различен френски маникюр

Отново пролетна тенденция, която ще е актуална и през есента. Вместо да си правите класически френски маникюр в изчистени телесни цветове, може да лакирате ноктите си в ярък цвят.

Негативно пространство

Една много изчистена визия, която обаче изглежда невероятно добре.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама